Mineralissima ásványi sminkek

Ásványismink blog

Ásványismink blog

Smink a természet erejével! - Alida Mineralissima teszt

2018. május 28. - Mineralissima

Megosztom veletek az ásványi sminkes posztom ( Mi a különbség a hagyományos és az ásványi sminkek között?!  )  résztvevőjét. Ez az a márka amely nagyban közrejátszott a bőröm javulásában. Az linkben szereplő posztomban leírtam a tapasztalataimat, hogy már az első alkalomnál megnyugtatta a gyulladt pattanásaimat. Szerintem ezek a termékek, főleg az alapozó, pirosító, bronzosító, szóval azok a termékek, amiket az arcunkra használunk. Nagyon jó hatással vannak a problémás, illetve az érzékeny bőrre. (Szerző:  Alida

A márka neve Mineralissima,amit az Algothermshop oldaláról szereztem be. :) A Mineralissima egy ásványi sminkmárka, mely tiszta zúzott ásványokat és természetes összetevők  felhasználásával készíti a termékeit, melyek egyáltalán nem tartalmaznak vegyszereket, és SPF 15 fényvédőt tartalmaz. Minden termékük vegán, és természetesen állatkísérlet menetes. :) A legtöbb termék ezekből az összetevőkből állnak:Vas oxidok: Igazodnak a bőr színéhez így természetes hatást, fedést biztosít és a smink még izzadás vagy magas páratartalom mellett is tart. - Cink- oxid: Természetes fényvédő, mely antioxidáns, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, nedvességmegkötő, sebgyógyító hatással bír. Így nyugodtan használható érzékeny, pattanásos, vagy aknés-gyulladásos bőrre is - Csillámpala porok: Természetes ragyogást ad a termékeknek. Nem okoz bőrirritációt, vagy gyulladást. - Titán- oxid: Természetes fényvédő, gyulladásgátló, ragyogást kölcsönöz a bőrnek és elfedi a bőr egyenetlenségeit.

Szemhéj púderek: Ásványi szemhéjpúderjeink mindegyike bizmut-, talkum-, nanorészecske-, parfüm- és parabén mentes. A szem körüli bőr rendkívül érzékeny terület, ennek ellenére sokan hajlamosak irritált szemkörnyékre is sminkelni, ami gyakran tovább rontja a helyzetet .Természetes ásványi szemhéj árnyalataink a biztonságos, bőrbarát gyönyörűséget kínálják Neked. Lenyűgöző színű ásványi termékpalettánk gyengéd a szemhéjakkal miközben védi, nyugtatja a bőrödet! - Forrás Ára: 2.990,-  (bloody ruby)

 (gold blossom)

 (sahara)

 (pirosító: brazen- 4.790 Forint/5 mg
bronzosító: sunkissed- 4.990 Forint/5 mg)

(alapozó: 2.0 medium light- 5.890 Forint/10 mg)   

Nagyon kellemes viselet mindegyik termék. Számomra ezek a termékek lettek a hétköznapi sminkem alapjai, és a smink tanfolyamra is mindig magammal viszem, mert nagyon jól pigmentáltak és tartósak, így megállja a helyüket a professzionális sminkeknél is. Puszilok mindenkit ALIDA  

A bejegyzés trackback címe:

https://asvanyismink.blog.hu/api/trackback/id/tr5214007528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása