Mineralissima ásványi sminkek

Ásványismink blog

Ásványismink blog

Tudatosság a sminkelésben? (Alexa - blogja)

2018. július 11. - Mineralissima

Mineralissima smink Manapság nem a legegyszerűbb dolgok között szerepel az, hogy egészséges és egységesen szép bőrt és ugyan ilyen sminket varázsoljunk magunknak, persze teljesen természetes, környezettudatos módon. Mindezt úgy, hogy egy kisállat se szenvedjen kárt a mi kedvtelésünk miatt. Ahogy az előző posztban említettem az Algotherm szemléletmódja és készítményei tökéletesek arra, hogy megteremtsék nekünk ezt a bőrt. De most, ahogy ígértem, lássuk azt, hogy hogyan készíthetünk magunknak ilyen sminket is. Vagyis ismerkedjünk meg a Mineralissima ásványi sminktermékekkel.

Tovább

Smink a természet erejével! - Alida Mineralissima teszt

Megosztom veletek az ásványi sminkes posztom ( Mi a különbség a hagyományos és az ásványi sminkek között?!  )  résztvevőjét. Ez az a márka amely nagyban közrejátszott a bőröm javulásában. Az linkben szereplő posztomban leírtam a tapasztalataimat, hogy már az első alkalomnál megnyugtatta a gyulladt pattanásaimat. Szerintem ezek a termékek, főleg az alapozó, pirosító, bronzosító, szóval azok a termékek, amiket az arcunkra használunk. Nagyon jó hatással vannak a problémás, illetve az érzékeny bőrre. (Szerző:  Alida

Tovább

Csabi extrémsminkes tesztje!

Csabi sminkesSziasztok Csabi vagyok, a sminkelés nem csak a hobbim, hanem lassan az életem része. Gyerekkorom óta érdeklődöm a sminkelés iránt és ez azóta sem változott. Elég sok márkát/terméket próbáltam ki az elmúlt időszakban és azóta is folyamatosan tesztelek, próbálgatok dolgokat. Adódott az alkalom, hogy használhatom/tesztelhetem a MINERALISSIMA sminktermékeket, közülük is párat és ezekről szeretnék ejteni pár szót.

Tovább

Mit is jelent a Cruelty free felirat?

cruelty freeAz állatok védelme szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban, olyannyira, hogy sok ember már egyáltalán nem szeretne olyan kozmetikai termékeket vásárolni, amiket állatokon teszteltek. Ezt az igényt a piac is igyekszik kielégíteni, ezért folyamatosan nő az úgynevezett cruelty free, vagyis állatkísérletektől mentes termékek aránya a polcokon.

Tovább

Problémás bőr sminkelése? Nem csak lehetséges hanem ajánlott!

Nagyon sok ember küzd azzal, hogy elfedje aknés, gyulladt rosaceás bőrét, de a legtöbb a piacon jelenlévő smink termék a fedésen kívül egyáltalán nem tesz jót a bőrnek a benne lévő mesterséges tartósítószerek, parfüm és színezék miatt. Mégis mi a megoldás ilyenkor? Van olyan termék amit ilyen bőrre is bátran lehet használni vagy bele kell törődni abba hogy a fedés csak látszatmegoldás a  bőrön?

Tovább

Mineralissima teszt by Beauty and Style blog

A Beauty and Style divatblog is tesztelte legújabb termékeinket.  Olvasd el bejegyzésünkben a teszt eredményét, és tudj meg többet natúr ásványi sminkcsaládunkról. Annyit előre elárulunk, hogy nem fogtok csalódni. :) A tesztben teszteltünk egy rúzst, egy alapozót egy szemöldökceruzát és egy korrektort. Csupa olyan termék ami egy női táskából nem hiányozhat. :)

Tovább
süti beállítások módosítása